YouMe Sushi Cafe

Hej åter igen, alla mina härliga matälskande läsare, och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt bra helg, vad ni nu än har haft för er. I vilket fall som helst så hade jag tänkt så här att jag idag skulle dela med mig lite av en cateringfirma samt en restaurang här i Stenungsund som jag verkligen tycker att man ska svänga förbi om man tycker om sushi och letar efter ett bra ställe att äta lunch på.

Denna restaurang heter inget mindre än YouMe Sushi Cafe och det här råkar vara just mitt absoluta favoritställe att både äta lunch på, men även generellt när det kommer till sushi. Jag blev faktiskt själv uppmärksammad om YouMe Sushi Cafe genom en nära vän till mig som tog dit mig på lunch en dag och vilken god och fräsch sushi de har! Sedan dess så har jag i princip varit fast och går rätt så ofta och äter just sushi nu för tiden hos just YouMe Sushi Cafe. Hur som helst så tycker jag absolut att det är just dit som även ni ska vända er ifall det nu är så att ni befinner er i Stenungsund och är sushi-fantaster! Det är verkligen en jättetrevlig restaurang med jättetrevlig personal som verkligen ser till att du som kund får det absolut bästa både när det kommer till maten och när det kommer till service. Nu så ska jag dock inte tjata på så himla mycket mer, men jag hoppas verkligen ändå att det här kommer att vara ett användbart tips för er som läser min blogg och är sugna på sushi! Jag lämnar en liten länk här någonstans i texten så att ni snabbt och smidigt kan klicka er vidare direkt till YouMe Sushi Cafe för att läsa på lite mer ifall ni skulle vilja det!